Kraj Vysočina připravuje na středu 6. ledna od 10:00 konferenci Dotační politika Kraje Vysočina na rok 2021. S ohledem na aktuální epidemiologickou situaci se konference uskuteční on-line formou. Do počtu krajských dotačních […]

Kraj Vysočina připravuje na středu 6. ledna od 10:00 konferenci Dotační politika Kraje Vysočina na rok 2021. S ohledem na aktuální epidemiologickou situaci se konference uskuteční on-line formou.

Do počtu krajských dotačních programů i výše dostupné alokace na rok 2021 výrazně zasáhne propad veřejných financí v důsledku pandemie onemocnění COVID-19. Protože se však jedná o významné systémové nástroje pro rozvoj regionu, chce kraj usilovat o jejich zachování v maximální možné míře, jakou dovolí očekávaný vývoj daňových příjmů kraje.

V rámci konference budou souhrnně představeny všechny dotační programy, které Kraj Vysočina na rok 2021 plánuje vyhlásit, a doporučení pro žadatele a příjemce k administraci žádostí a vyúčtování projektů. Zájemci budou moci využít rovněž prostor pro dotazy a diskusi či konzultovat své záměry s garanty jednotlivých programů.

Na konferenci je nezbytné si přihlásit u Ing. Lenky Matouškové (e-mail Matouskova.L@kr-vysocina.cz, tel. 724 650 278), od které následně včas obdržíte odkaz k přihlášení do on-line prostředí a další nezbytné pokyny. Z kapacitních důvodů a pro udržení kvality on-line přenosu prosíme o účast max. 1 zástupce za organizaci.

Zdoj: Kraj Vysočina

+ posts

šéfredaktor