Klid na duši, obdivuhodná zákoutí. To a mnohem více v Zahradách Rozmarínek, nabízí nejen při víkendu otevřených zahrad druhý červnový víkend Sázení stromu s Miroslavem Donutilem Pro mnohé velké lákadlo […]

Klid na duši, obdivuhodná zákoutí. To a mnohem více v Zahradách Rozmarínek, nabízí nejen při víkendu otevřených zahrad druhý červnový víkend

Sázení stromu s Miroslavem Donutilem

Pro mnohé velké lákadlo se osobně setkat s Miroslavem Donutilem, i to je možné v této zahradě. Sázka do loterie, 8. či 9. června 2024 se tento významný herec, bavič, moderátor, zpěvák ujme sázení stromu. Přesný čas a den je překvapení, proto je dobré sledovat webový portál a sociální sítě, kde tuto informaci odhalí v nejbližších dnech. V jaký čas a den, se těšit na komentované prohlídky či skupinu Weget, tak to víme zcela přesně. V sobotu 8. června se brány zahrady otevřou v devět ráno. Na komentované prohlídky celé zahrady se můžete těšit v časech 10:00, 14:00 a 16:00. Se skupinou Weget si můžete zanotovat a zazpívat v čase od 11:00 do 14:00. V podvečer páté hodiny se brána zahrady uzavře a vy můžete opět dorazit v neděli od 13:00 do 18:00 hodin. Program bude opět bohatý nejen komentované prohlídky v čase 14:00 a 16:00, ale vaši návštěvu opět zpříjemní i skupina Weget od 15:00 do 18:00. Součástí celého víkendu bude prodej okrasných rostlin, bylinek, rukodělných výrobků. Pro děti bude připravena tvořivá dílnička, dětský koutek se zvířátky, prodej dřevěných hraček a o občerstvení také nebude nouze. Vstupné pro děti do 12 let je zdarma, senioři a studenti mají vstupné za šedesát korun a dospělí za osmdesát korun.

Petráveč

Svatby, workshopy, exkurze či arboristické práce žádný problém

Rodinná zahradnická firma, která neustále rozšiřuje své služby a sortiment. Skvělé zázemí areálu pro zapůjčení na váš svatební den, firemní večírek, nebo různé oslavy. Programy na míru, exkurze pro táborové skupiny nebo organizace pracující s dětmi. Návrhy zahrad, veřejné zeleně, instalace závlahových systémů, montáž a prodej robotických sekaček od značky Gardena. Jako firma vám také zajistí montáž opláštění pergol, altánu a například i zprostředkuje arboristické práce. Není to jen prodejna, zahradnictví či velkoplošný areál zeleně, je to místo s rodinou historii od roku 1999, které nabízí mnohé.

To pravé místo do vašeho plánovače výletů

Ať už jste milovníkem nakupování rostlin a dřevin, vyhledávačem klidových míst, například pro čtení knihy v přírodě, nebo hledáte vyžití společně s dětmi, tak Rozmarínek je pro vás trefa do černého. Rozlehlá plocha nabízí ukázky zahrad mnoha druhů, najdete zde venkovskou, lesní, bílou, bylinkovou, stepní, motýlí a certifikovanou přírodní s jílovým jezírkem. Pro malé i velké dobrodruhy je zde Hobití domek s občerstvením či unikátní samoobslužný Hobití bar. Dále nechybí ani velké pískoviště a altán s mlhovištěm pro ochlazení v parných dnech. Co je velkým lákadlem, tak zvířecí koutek, kde se můžete těšit na oslici Emu, kterou můžete podrbat kartáčem za ušima, pohladit si králíčky, nebo se vyřádit na připravené trampolíně. Tento skvostný areál máte možnost navštívit každý den, včetně víkendu od 9 do 17 hodin. Pro navštívení prodejní plochy je třeba sledovat webové stránky, kde jsou vždy aktuální informace.

zemanova@rdmkv.cz | + posts

redaktorka