Již podruhé se 7.10. 2023 v Cityparku Jihlava uskuteční silový trojboj pořádaný organizátory největší workoutové akce vysočiny ,,WAFK Challenge“ (Workout Away From Keyboard v překladu “cvičení pryč od klávesnice”). Jedná […]

Již podruhé se 7.10. 2023 v Cityparku Jihlava uskuteční silový trojboj pořádaný organizátory největší workoutové akce vysočiny ,,WAFK Challenge“ (Workout Away From Keyboard v překladu “cvičení pryč od klávesnice”). Jedná se o jednodenní neziskovou sportovní akci, která si klade za cíl aktivizovat širokou veřejnost

Akce je určena nejen pro silové sportovce ale i pro páry a děti. Mimo tradiční disciplíny silového trojboje jsme pro vás připravili například párovou výzvu nebo soutěže pro děti a jednotlivce.

Dětské soutěže jsou rozděleny do několika věkových kategorií a pro všechny malé sportovce jsou připraveny krásné ceny. Balíček plný skvělých cen čeká také na výherce všech ostatních kategorií a díky našim sponzorům se opravdu máte na co těšit!

Přijďte si s námi zacvičit a užít si skvělou atmosféru ve společnosti úžasných lidí.

Více informací a jak se registrovat se dozvíte na našich webových stránkách a pro nejaktuálnější informace můžete nahlédnout na naše sociální sítě.

+ posts

šéfredaktor