Kraj Vysočina již po jedenácté vyhlašuje anketu Skutek roku. Jedná se o ocenění Zastupitelstva Kraje Vysočina osobám a projektům, které v minulém roce i přes všechna omezení pomohly při rozvoji […]

Kraj Vysočina již po jedenácté vyhlašuje anketu Skutek roku. Jedná se o ocenění Zastupitelstva Kraje Vysočina osobám a projektům, které v minulém roce i přes všechna omezení pomohly při rozvoji našeho kraje. Cílem ankety je motivovat zástupce veřejnosti k dobrovolné spolupráci na rozvoji našeho území a také prezentovat činnost neziskového sektoru. Skutky lze nominovat v oblastech sociálně-zdravotní, životního prostředí a zemědělství, volného času dětí a mládeže, poradenství, vzdělávání a osvěty.

Nominace do ankety je možné zasílat do 31. 1. 2021 elektronicky prostřednictvím nominačního formuláře, který je k dispozici na www.kr-vysocina.cz/pocinroku. Během března 2021 bude o výběru skutků fyzických osob hlasovat široká veřejnost, k posouzení projektů právnických osob bude nominována porota složená ze zástupců kraje, podnikatelského sektoru, médií a neziskového sektoru. Vítězové ankety získají finanční odměnu a bude s nimi také natočen krátký videospot.

Pomozte nám i Vy nalézt zajímavé osobnosti a jejich přínosné skutky, které obohatily život v našem regionu a svojí činností pomohly tam, kde bylo potřeba.

Kontaktní osoba: Lenka Šestáková, odbor regionálního rozvoje, e-mail: sestakova.l@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 564, 724 650 271.

krskova@rdmkv.cz | + posts

redaktorka