Již tradičně se v Havlíčkově Brodě uskuteční největší sportovní workoutová akce WAFK CHALLENGE 2023 (Workout Away From Keyboard v překladu “cvičení pryč od klávesnice”). Jedná se o jednodenní neziskovou sportovní akci, která […]

Již tradičně se v Havlíčkově Brodě uskuteční největší sportovní workoutová akce WAFK CHALLENGE 2023 (Workout Away From Keyboard v překladu “cvičení pryč od klávesnice”). Jedná se o jednodenní neziskovou sportovní akci, která si klade za cíl aktivizovat širokou veřejnost poněkud netradičním způsobem. Samotná akce proběhne 18. 6. 2023 v příjemném prostředí sportovního areálu Plovárenská.

Soutěžní kategorie jsou tentokrát nastaveny tak, aby je zvládli jak zkušení sportovci, tak ti nejmladší sportovní nadšenci. Mimo již tradiční disciplíny jsme pro vás připravili například kategorie pro rodiče a děti ale i spoustu dalších novinek. Během celé akce bude probíhat pestrý doprovodný program, při kterém si každý bude moci vyzkoušet nejrůznější sportovní aktivity pod dohledem kvalifikovaných instruktorů. Těšit se můžete například na freestile exibici z kalisteniky nebo ukázku první pomoci. Pro odvážlivce zde bude připraven také sud s ledem, kde si budete moci vyzkoušet, Jaký vliv má na vaše tělo otužování.

Po celou dobu akce bude zajištěno občerstvení od Catering Avecafe a ochutnat budete moci i tradiční indickou kuchyni místní restaurace.

Přijďte si s námi zacvičit a užít si skvělou náladu ve společnosti úžasných lidí.

Pro přihlášení nebo více informací klikněte na náš web nebo instagram.

Celá akce je finančně podpořena v rámci programu Mládež kraji – Vysočina.

+ posts

šéfredaktor