V okrajové části Jihlavy – ve Zborné – se blýská na lepší časy pro rodiče a malé děti. Právě zde se chystá otevření nové Dětské skupiny. Tato nová iniciativa přináší nejen […]

V okrajové části Jihlavy – ve Zborné – se blýská na lepší časy pro rodiče a malé děti. Právě zde se chystá otevření nové Dětské skupiny. Tato nová iniciativa přináší nejen radost, ale také vzdělávání a rozvoj pro nejmenší obyvatele Jihlavy a okolí.

Dětská skupina, kterou bude provozovat nezisková organizace Generace KK ve spolupráci s dobrovolníky a odborníky z oblasti výchovy dětí, bude sloužit jako místo, kde děti ve věku od 1 do 5 let mohou strávit svůj čas ve společnosti svých vrstevníků. Cílem této iniciativy je poskytnout dětem bezpečné a stimulující prostředí, které podporuje jejich celkový vývoj.

Dětská skupina ve Zborné nabízí dětem možnost rozvíjet své dovednosti a schopnosti prostřednictvím různých aktivit a her. Kvalifikovaní pracovníci se starají o to, aby děti měly přístup ke kreativním materiálům, hudebním nástrojům a hrám, které podporují rozvoj jejich motorických dovedností a kognitivních schopností. Děti se také zapojují do skupinových aktivit, jako jsou pohádky, písničky a tvořivé dílny, které posilují jejich sociální interakce a komunikační schopnosti.

Kromě toho, že Dětská skupina nabízí dětem příležitost k rozvoji, má také pozitivní vliv na rodiče a rodiny. Rodiče mají nyní možnost využít ji několik hodin denně, kdy se mohou věnovat svým pracovním povinnostem a plně soustředit na svou práci.

Přihlášku najdete zde.

Hana Střechová

+ posts

šéfredaktor