Živoucí Animálie je letní zážitkový kurz z dílny Halahoje pro mladé holky a kluky ve věku 16-25 let, kteří touží prožít intenzivní týden v mrákotínské přírodě, poznat nové kamarády a dozvědět […]

Živoucí Animálie je letní zážitkový kurz z dílny Halahoje pro mladé holky a kluky ve věku 16-25 let, kteří touží prožít intenzivní týden v mrákotínské přírodě, poznat nové kamarády a dozvědět se něco více o sobě samém. Pro ty, kteří chtějí naplno poznat a využít svůj potenciál a pro ty, již potřebují získat inspiraci a odhodlání k naplnění vlastních snů.

Všestranný rozvoj člověka

Organizátorský tým v rámci kurzu usiluje o všestranný rozvoj člověka. Proto na kurzu cílí na následující hodnoty:

  • Aktivní a smysluplné prožití svého života
  • Využití potenciálu vlastních schopností
  • Zdravé sebevědomí
  • Zodpovědnost za sebe sama a schopnost postarat se o sebe
  • Vytrvalost a pevná vůle

A proč právě Živoucí Animálie? To je tak trochu tajemství, jehož odhalení se dočkají účastnící kurzu.

Bude to intenzivní

Monice Paločkové, člence organizačního týmu kurzu jsem položil pár otázek…

Představ nám trošku Halahoj…
Halahoj je nezisková organizace, ve které působí nadšení instruktoři, již mají zájem dělat akce nejrůznějšího typu. Děláme toho opravdu spoustu. Od třídního teambuildingu, vedení dětského oddílu, přes noční hry, víkendové akce až po tábory a kurzy pro děti a mládež.

Na účast na kurzu už nemám věk, ale kdybych měl, proč bych neměl chybět?
Protože to bude smysluplně strávený prázdninový čas, ze kterého budeš čerpat ještě dlouho poté. Bude tě čekat inspirativní prostředí se zajímavými lidmi, kteří ti poskytnou zase další pohled na svět. Budeš zde mít možnost dobít energii a získat odvahu zkoušet nové věci.

To vypadá fakt zajímavě… Co tě vlastně přivedlo k tomu být organizátorkou takového kurzu?
Já sama jsem byla jako účastník na 2 podobných kurzech. Hodně jsem si z nich odnesla a dodnes na ně moc ráda vzpomínám, i když to ne ve všem bylo jednoduché. Zápisky z obou kurzů si dodnes pročítám a často znovu žasnu nad určitými myšlenkami. Čím více stárnu, tím méně prostoru dávám tomuto způsobu přemýšlení a čas od času si nad tím postesknu. Což je také důvod, proč kurz spolupořádám. Mně samotné to dává prostor nad věcmi určitým způsobem přemýšlet a zároveň umožňuji dalším mladým lidem se všestranně rozvíjet. Takže je to oboustranně prospěšné a vidím v tom smysl.

Kdybys měla říct jedno slovo, které kurz vystihne, jaké by to bylo?
Intenzivní.

Více informací

Více informací najdeš na našich stránkách: https://animalie.halahoj.org/

Nevíš, co od zážitkového kurzu Halahoje čekat? Podívej se na krátký sestřih ze zážitkového kurzu Nebuď pštros pořádaného v roce 2022.
+ posts

šéfredaktor