Hřiště za ZŠ Kollárova Jihlava bude přes prázdniny přístupné veřejnosti, stejně tomu bude i u ZŠ Seifertova a na Nad Plovárnou. Návštěvníci budou muset dodržovat provozní řád. Jihlava nabízí spoustu […]

Hřiště za ZŠ Kollárova Jihlava bude přes prázdniny přístupné veřejnosti, stejně tomu bude i u ZŠ Seifertova a na Nad Plovárnou. Návštěvníci budou muset dodržovat provozní řád.

Jihlava nabízí spoustu prázdninových aktivit, kterých je možné kdykoli využít, zájemci je najdou na webu města.

Veřejná hřiště
Přes léto jsou veřejnosti otevřená některá školní hřiště, a to u ZŠ Seifertova, Nad Plovárnou a nově letos také u ZŠ Kollárova. Více informací, včetně kontaktu na správce hřiště, lze najít v provozním řádu, který je ke stažení níže.
Zajíst si něco zahrát s vlastním náčiním lze jít i na některé z veřejných sportovišť. Jejich seznam lze najít na webové stránce stejně jako mapu volně přístupných veřejných hřišť, kterých je v Jihlavě celkem 38.

Městem s ježkem
Mezi dalšími tipy na letní aktivity nesmí chybět cyklovýlet po nejzajímavějších místech města. Sport spojený s kulturou a místní historií najdete na odkazu jihlava.cz/cyklomapa. V mapě lze najít tři hlavní barevně oddělené trasy, které vedou celým městem, a to včetně tipů na zastávky u jihlavských památek a jiných zajímavostí. Můžete se tak zastavit například na secesním mostě U Jánů, u studánky na Skalce nebo se jít zchladit do jihlavských kolektorů.

Článek dostupný z: https://vysocina-news.cz/hriste-u-jihlavskych-zakladnich-skol-se-o-prazdninach-otevre-verejnosti/

krskova@rdmkv.cz | + posts

redaktorka