Vážení návštěvníci,  po nesnadné době, kdy jsme všichni museli překonávat různé nesnáze, se Informační centrum pro mládež Třebíč opět otevírá, konkrétně už je otevřen Student point na autobusovém nádraží. I […]

Vážení návštěvníci, 

po nesnadné době, kdy jsme všichni museli překonávat různé nesnáze, se Informační centrum pro mládež Třebíč opět otevírá, konkrétně už je otevřen Student point na autobusovém nádraží. I po opatřeních se můžete těšit na naše služby. 

Náruživým čtenářům nabízíme pestrou škálu literárních děl ve sdílené knihovně, milovníci horkých nápojů si jistě najdou čas a posedí společně s přáteli u kávy či čaje. Co by to bylo za místo pro studenty, kdyby se tam nemohlo kopírovat nebo laminovat? Samozřejmě i tyto služby jsou k dispozici.

Ke studiu na základní i střední škole nutně patří příprava na písemné práce nebo testy. Naštěstí si i s tímto problémem umíme v Íčku poradit. Funguje u nás osvědčený projekt “DOUČKO”, který zájemcům pomáhá zlepšit jejich prospěch při studiu, procvičuje probírané učivo nebo zájemce přichystá na přijímací zkoušky. 

V neposlední řadě nesmí chybět výroba placek. Placku může mít každý, jakou jen bude chtít, stačí poslat návrh v určitém formátu. 

Těšíme se na Vaši brzkou návštěvu! 

Váš tým ICM

krskova@rdmkv.cz | + posts

redaktorka