I v roce 2022 (do 15. 12. na pobočkách nebo v aplikaci Moje VZP) můžete získat příspěvky na podporu prevence, ať už se jedná o pohyb, pravidelná preventivní vyšetření karcinomu prsu, […]

I v roce 2022 (do 15. 12. na pobočkách nebo v aplikaci Moje VZP) můžete získat příspěvky na podporu prevence, ať už se jedná o pohyb, pravidelná preventivní vyšetření karcinomu prsu, kožních znamének nebo preventivní komplexní onkologickou prohlídku. VZP podporuje i maminky, kterým nabízíme příspěvek například na screeningová vyšetření, pomůcky ke kojení, zakoupení nebo zapůjčení monitoru dechu nebo dentální hygienu. A je toho mnohem víc.

Žádost o příspěvek podáte nejjednodušeji prostřednictvím webové aplikace Moje VZP. Vždy si pečlivě pročtěte podmínky u konkrétního příspěvku, o který máte zájem, a také obecné podmínky pro získání příspěvků z fondu prevence. Vše potřebné najdete na této stránce, nebo volejte infolinku 952 222 222.

Další řadu dalších výhod a slev můžete získat jako členové Klubu pevného zdraví.

Stále více záležitostí můžete vyřídit přímo on-line, na internetu naleznete  i většinu potřebných formulářů, které si můžete předem stáhnout a doma v klidu vyplnit.

+ posts

šéfredaktor