Tento rok již 9. října se uskuteční festival vzdělávání pro děti, rodiče i všechny, které baví vzdělávání a učení. Festival pořádá pelhřimovská organizace Hodina H. Hodina H pracuje s rozmanitou […]

Tento rok již 9. října se uskuteční festival vzdělávání pro děti, rodiče i všechny, které baví vzdělávání a učení. Festival pořádá pelhřimovská organizace Hodina H.

Hodina H pracuje s rozmanitou cílovou skupinou od 2 do 90+ let a pestrou paletou témat.

Co mají společného Hodina H a Edumánie? Hodina H se věnuje se zaujetím teoreticky i prakticky neformálnímu vzdělávání dětí, mládeže i dospělých, získávání a poskytování informací již 19 let.

A tak se zrodila myšlenka uspořádat FESTIVAL VZDĚLÁVÁNÍ. Spojením dvou slov education (vzdělání, vzdělávání, učení) a mánie (mnoho energie, zaujetí až posedlost) vznikl název EDUMÁNIE – festival vzdělávání pro děti, rodiče, pedagogy a všechny, které baví vzdělávání a učení.

Po úspěšném 1. ročníku Edumánie v roce 2019 a covidové přestávce se vracíme s bohatým programem, spoustou inspirací, poznání a tentokrát i workshopy pro mládež!

Nejmenší děti si mohou vyzkoušet například bubnování v kruhu, starší děti a mládež vyzkouší kromě jiného trénování mozku, a konečně dospělí nahlédnou do toho, jak děti nalákat na učení se cizích jazyků. To a ještě mnoho více uajistí tým zkušených lektorů. Pestrý program pro každého najdete na odkazu zde: https://www.edumanie.cz/program/, po dobu programu bude možnost hlídání dětí v dětském koutku.

Pokud jste se nechali zlákat, přihlašování najdete zde: https://www.edumanie.cz/registrace/

krskova@rdmkv.cz | + posts

redaktorka