Kdo by se nechtěl vydat na vesmírné dobrodružství! Všechny malé i větší dobrodruhy a cestovatelky zvou skauti a skautky z Junák – český skaut, okres Olomouc na cestu za planetou […]

Kdo by se nechtěl vydat na vesmírné dobrodružství! Všechny malé i větší dobrodruhy a cestovatelky zvou skauti a skautky z Junák – český skaut, okres Olomouc na cestu za planetou B 612. Připravili etapovou hru, kterou sice najdete online, ale většina aktivit se odehrává mimo obrazovky.

Vydejme se na planety objevené Malým princem, i na planety nikým nikdy nenavštívené a nikým nespatřené.

Pro koho je hra určena?

Etapová hra “Malý princ” je hra pro jednotlivce (svoje zážitky můžete sdílet s ostatními). Je určena všem skautům, skautkám a jejich kamarádům (věkové kategorie od 4. třídy), kteří dokáží samostatně číst, používat počítač a pohybují se na internetu, mají chytrý mobilní telefon (nebo si jej mohou půjčit na chvíli od rodičů) a mají rádi výzvy. Malý princ není počítačová hra, drtivá většina aktivit je offline.

Hru je možno chápat jako společnou aktivitu celé rodiny, družiny, nebo oddílu, v době, kdy je náročné vymyslet společný program. Hra jej vytvoří za vás. Do hry se mohou zapojit i mladší sourozenci (s Vaší pomocí) nebo kamarádi “neskauti”, které můžete pozvat. Tak se přihlas do hry a hrej!

Podrobnosti o hře, průvodce hrou a přihlašování najdete na: https://olomouc.skauting.cz/hra-maly-princ/?fbclid=IwAR1k5Nc5UfbhXF8PXRYslupDHrC9rbvS4DHqrwOJYEL430FoRw5jEwzyFLg

krskova@rdmkv.cz | + posts

redaktorka