Cílem projektu je zapojit mladé lidi, dát jim příležitost pracovat spolu pro dobrou věc a naučit se využívat svůj čas smysluplně. Akce probíhá ve spolupráci s vedením jednotlivých měst a obcí.

Projekt je určen jak dětem, tak rodičům, neziskovým organizacím i neformálním skupinám či jednotlivcům, komukoli, kdo se nebojí dobrovolnictví.

Tento rok se projekt 72 hodin uskuteční už po deváté, a to 15. -18. října. Kdykoliv během těchto 72 hodin a zároveň jakkoliv dlouho se dobrovolníci po celém Česku pustí do aktivit, které pomohou druhým, přírodě, či jejich okolí. Výsledkem těchto projektů bude mnoho úsměvů, radosti, dobrých pocitů z vykonané práce a mnoho dalších pozitivních účinků.

Na webu, či facebooku projektu (www.facebook.com/72hodin.cz) najdete mnoho informací o tom, jak postupovat, aby se vaše nápady proměnily na skutečnost. Dívejte se kolem sebe! Ve vašem okolí je spousta věcí, které se dají vylepšit, mnoho lidí, kteří potřebují pomoc, a mnoho takových, kteří se chtějí při práci bavit!

Celý projekt zaštiťuje Česká rada dětí a mládeže, přidá se mnoho organizací, sdružení, dobrovolnických skupin i jednotlivců. Přidejte se i vy!

https://www.72hodin.cz/

krskova@rdmkv.cz | + posts

redaktorka