Nemáte vlastní partu, nebo nevíte jak či kde pomáhat? Nevadí, zkuste jednu z výzev. A klidně si ji zkuste splnit i v týmu. Pro ty, kteří nemají inspiraci či po […]

Nemáte vlastní partu, nebo nevíte jak či kde pomáhat? Nevadí, zkuste jednu z výzev. A klidně si ji zkuste splnit i v týmu.

Pro ty, kteří nemají inspiraci či po ruce žádné přátele, se kterými by se mohli vrhnout do svého projektu, je pro letošek připravena série výzev zaměřených převážně na péči o životní prostředí. Jsou určeny především jednotlivcům, lze je ale podstoupit také v kolektivu. Odměnou za splnění vám bude certifikát, osvědčující vaši účast v akci. Tím, že se zapojíte získáváte také automaticky koordinátorskou slevu na naše trička, která můžete zakoupit v e-shopu 72 hodin.

Můžete například přijmout výzvu a :

-72 hodin třídit odpad. Pokud si nejste jistí, jak na to, na stránkách projektu najdete vše, co potřebujete vědět.

-72 hodin neplýtvat jídlem. Tedy nenechávat zbytky, nenechat nic zkazit apod. Vtip je v tom, promyšleně nakupovat, plánovat.

-72 hodin vydržet bez technologií. Bez počítačových her se pravděpodobně vydržet dá. Ale co takhle omezit používání mobilu na minimum? A co myčka nádobí, či auto?

-72 hodin dělat lidem radost. Konkrétně třem lidem denně. Zkuste se zamyslet, koho byste mohli navštívit, komu zavolat, nebo se prostě jen zeširoka usmějte na neznámého člověka na ulici.

Takových výzev je na stránkách 72 hodin ještě mnohem víc. Podrobnosti o výzvách i o celém projektu najdete na: https://www.72hodin.cz/chci-vyzvu

krskova@rdmkv.cz | + posts

redaktorka